Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Op avonden serveren we à la carte alsook menu, op zaterdagavond enkel het menu 4, 5 of 6 gangen.


Lunch

Tataki van zalm, soja, venkel
Rundsfilet met ossenstaart, pastinaak, gebakken aardappel, vleesjus met sjalot
Verloren brood, peer en vanilleroomijs
€ 30.00

Incl. dessert € 40.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 18.00

Prestige wijnen aan € 28,00

Lunch all-in: Bubbels van het huis, lunch+dessert, wijnen, water en koffie € 75.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Tartaar van rund, crumble van spek, soja, rasp van Oude kaas, mosterdsla en radijs
Langoustine gegrild op 'Big Green Egg', Thaise curry en spitskool 5 de gang suppl. 17,00
Gebakken ganzenlever, treinen van hoevekip, structuren van ui, jus PX
Tarbotfilet goudgeel gebakken, knolselder en aardpeer, mousseline van gerookte boter
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Ruby chocolade, veenbes, yoghurt en roomijs van lavendel


Dessertwijn + 8 euro

(kaasbordje ipv dessert supplement van 8 euro)

Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.

Wij houden graag rekening met uw wensen.

€ 68.00


4 gangen aan 68,00

*5 gangen met Langoustine aan 85,00

6 gangen met kaas aan 99,00

aangepaste wijnen aan 35,00

prestige wijnen aan 45,00


Tapasmenu

Structuren bloemkool - gerookte zalm
€ 6.00
Tartaar rund = rasp Oude kaas
€ 7.00
Vitello Tonnato
€ 5.00
Parelcouscous - Champignon - Curry kokos
€ 6.00
Hoevekip- Structuren van ui
€ 8.00
Ruby chocolade, veenbes, yoghurt en roomijs van lavendel
€ 5.00

€ 39.00

(Bar vaccin)