Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Op avonden serveren we à la carte alsook menu, op zaterdagavond enkel het menu 4, 5 of 6 gangen.


Lunch

Pulpo, groene asperges, mousseline en groene kruidenolie
Onglet, spinazie met daslook, lentebui, frietjes, vlees jus rode wijn
Bloedsinas gegratineerd, mousse vanille en sinas, sorbet van sinas en Campari
Lunch voor de periode donderdag 21, vrijdag 22, maandag 25 en dinsdag 26 maart
€ 30.00

Incl. dessert € 40.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 18.00

Prestige wijnen aan € 28,00

Lunch all-in: Bubbels van het huis, lunch+dessert, wijnen, water en koffie € 75.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Brioche met gerookte paling, rode biet, venkel en ijs van granny Smith
*Krokant gebakken kalfszwezerik met en een Bearnaise met stukjes kreeftenvlees 5 de gang suppl. 17,00
Slibtong met prei, zeekraal en een beurre blanc met aroma van citroengras ( Caviar 3 gram: 9,00 - Caviar 10 gram: 28,00 )
Runderentrecote Holstein gegrild op ‘Big green egg’, gecarameliseerd witloof, knolselder, kroketje van Polenta en vleesjus met Cevenne ui
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Chocolade, duindoornbes en versgedraaid roomijs van hazelnoot


Dessertwijn + 8 euro

(kaasbordje ipv dessert supplement van 8 euro)

Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.

Wij houden graag rekening met uw wensen.

€ 68.00


4 gangen aan 68,00

*5 gangen met Zwezerik aan 85,00

6 gangen met kaas aan 99,00

aangepaste wijnen aan 35,00

prestige wijnen aan 45,00


Tapasmenu

Oesterpastille - spinazie - citrus
€ 6.00
Gemarineerde zalm - rammenas - sesam
€ 7.00
Bouillon kreeft
€ 6.00
Slibtong - prei
€ 8.00
Rund Holstein gegrild - wortel - Bearnaise
€ 9.00
Chocolade - hazelnoot
€ 5.00

€ 39.00

(Bar vaccin)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief