NIEUW: “Mardi” menu
Enkel op dinsdagavond serveert onze keuken u een driegangenmenu naar keuze van de chef!
Geniet van deze menu met als aperitief een glaasje Champagne, aangepaste wijnen, water en koffie incl. aan de prijs van €85.
Lunch
do 24, vrij 25, maa 28 & di 29 september
Tartaar van rund, ijs van pickels, creme van rucola en gemarineerde sjalot
---
Corvina & buikspek, fidua, zachte curry jus, courget en spinazie
---
Toffée, chocolade en honingroomijs
Menu
(van 17 september t.e.m. 20 oktober)
Carpaccio van zeebaars, quinoa, crème van pompoen, en gelei van Escabeche
---
Gegaarde tongschar en mosseltjes, venkel en jus van mosseltjes en citroengras
---
(St.Jakobsvruchten op 2 manieren: warm knolselder/grijze garnaal koud knolselder/gerookte paling) 5e gang + €85
———
Patrijs met savooikool, aardappelterrine, crumble van spek en jus met een vleugje Cognac
———
*(dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen)
———
Framboos, witte chocolade en basilicum
(Dessertdrankje + 8 euro)
———
(kaasbordje ipv dessert supplement van 4 euro)
Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.
Wij houden graag rekening met uw wensen.
4 gangen aan 60,00
*5 gangen met St Jakobsvruchten aan 75,00
6 gangen met kaas aan 87,00
aangepaste wijnen aan 30,00
prestige wijnen aan 40,00
Voorgerechten
St.Jakobsvruchten op 2 manieren: warm knolselder/grijze garnaal koud knolselder/gerookte paling 36,00
* “Pimp your dish with some Caviar”
Wijnsuggestie: “Blauw” Genoels Elderen Chardonnay België 10,00
Carpaccio van zeebaars, rode quinoa, crème van pompoen, en gelei van Escabeche 28,00
* “Pimp your dish with some Caviar”
Wijnsuggestie: “Elena” Joanitter Wijnegem-Antwerpen 10,00
Gebakken langoustine en kalfswang, crème van pastinaak, kruidensalade en ratatouille van aubergine 30,00
* “Pimp your dish with some Caviar”
Wijnsuggestie:“Leidenshaft” Riesling Oostenrijk 8,00
Tartaar van rund, roodloof, ijs van rode ui en gemarineerde champignons28,00
Wijnsuggestie: “Liaison” Pinot Noir, Duitsland 12,00
Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar
Wij serveren de Caviar uit aan tafel
3 gram à 9,00
5 gram à 14,00
10 gram à 26,00
Klassiekers
Zeeuwse Creuse oesters 6 stuks 24,00
Wijnsuggestie: Glas Champagne Edmond Roussin 11,00
Fijngesneden gerookte zalm uit een rokerij in “Meer”, garnituren van fijne sjalotui en verse groene tuinkruiden, soldaatjes van huisgemaakt briochebrood 24,00
Wijnsuggestie:Terlan “Quarz” Sauvignon Blanc Alto Adige 12,00
Vitello Tonato “Haute Cookure Style” kapper-appeltjes en kerstomaat 22,00
Wijnsuggestie: Albada Macabeu Spanje 6,00
Tomaat garnaal 26,00
Wijnsuggestie: Naia Verdejo Rueda 9,00
Hoofdgerechten
Gegrilde filet van griet, risotto van pijlinktvis, krokante groentjes en basilicum-mousseline 42,00
Wijnsuggestie: “Aurato” Pecorino, Passerina, Trebbiano Marche Italië 8,00
Patrijs met savooikool, aardappelterrine, crumble van spek en jus met een vleugje Cognac 38,00
Wijnsuggestie: Masi “Possessioni ” Corvina, Sangiovese & Molinara Veneto Italia 9,00
Gegaarde tongschar en mosseltjes, venkel en jus van mosseltjes en citroengras 33,00
* “Pimp your dish with some Caviar”
Wijnsuggestie: Terlan “Quarz” Sauvignon Blanc Alto Adige 12,00
Gebakken ribstuk van Iberico, gemarineerd in rode specerijen, wortel, aardpeer en crème van aubergine 34,00
Wijnsuggestie:“Skoonma” Syrah, Grenache, Mourvedre Zuid Afrika 7,00
Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar
Wij serveren de Caviar uit aan tafel
3 gram à 9,00
5 gram à 14,00
10 gram à 26,00
Klassiekers
Jonge tarbot “à la Meunière”, kruidensalade, sherrydressing en frietjes 40,00
Wijnsuggestie: “21 Gables” Chenin Blanc Zuid Afrika 12,00
Gerijpte Black Agnus Entrecote “Bèarnaise” met witloofsla en frietjes 38,00
Wijnsuggestie:Blau,Syrah, Carignan en Garnacha Spanje 9,00
Handgesneden “Steak Tartaar” frietjes en kruidensalade 33,00
Wijnsuggestie:Blankbottle, Grenache Zuid Afrika Swartland 10,00
Tomaat garnaal met handgesneden frietjes 33,00
Wijnsuggestie: Naia Verdejo Rueda 9,00
Dessert
Framboos, witte chocolade en basilicum 15,00
Langasco “Brachetto” Italië 9,00
Dame - Blanche 15,00
Muscat de Rivesaltes Roussillon9,00
Toffée, chocolade, roomijs met koffiearoma, hazelnoot, duindoornbes 15,00
Marsala Superiore Dolce 8,00
Meloen “Cavaillon” ijs van citroen en oranjebloesem, vanillecake en meloenpastille 15,00
“Straw Wine” Chenin blanc Zuid Afrika 11,00