Table Vaccin by Haute Cookure

Info

Haute Cookure, al negen jaar een 15 op 20 in Gault & Millau waard en zo gastronomisch het hoogst gequoteerd restaurant in Malle.

Heropent op 12 mei 2023 met een nieuw concept én nieuwe naam " Table Vaccin. "

Als gevestigde waarde vraagt het lef, maar chef Ivan Daelemans (52) en gastvrouw-sommelier Cindy Mertens (49) zijn toe aan een nieuwe vibe. Met nog altijd à la carte-gerechten, maar ook veel meer foodsharing en keuzes, zodat je ook korter kan tafelen en er meer beleving is.

Geschiedenis

Ons culinair huis bestaat reeds vanaf het jaar 2003, dit onder de naam Haute Cookure, we verhuisden van een oud naaiatelier naar een dokterswoning, hier in huis was de huisarts van het dorp actief.

Nu een culinaire hotspot "Table Vaccin" met spetterende gerechten van chef Ivan Daelemans zijn hand.

De wijnen gloeien uit de flessen, hiervoor zorgt gastvrouw-sommelier Cindy Mertens.

Ons team

Chef Ivan Daelemans

Gastvrouw, Sommelière Cindy Mertens

Grafisch ontwerper, weekend-barman Scott

Vliegende Maitre Bart

Vliegende Zaalmedewerkers Daniël, Dieter, Stig, Scott, Arne, Aurelie, Luna

Vliegende Keukenbende Philip, Tom, Senne, Jeroen, Alicia, Loriane

Vliegende Water-zeepbende Patrick, Grace, Marie, Rikkert, Wannes

Administratief medewerkster Evelyn

meer over het restaurant

Bar Vaccin


Bar Vaccin is gesloten, binnenkort een nieuw concept!

De wachtkamer van de dokter en zijn praktijkruimte is nu Bar Vaccin, een culinaire wijnbar.


Chef Ivan Daelemans

Ivan Daelemans is een bijzonder persoon. Dat merk je als gast niet alleen aan de gerechten en smaken die de hij serveert, maar ook aan het gedrag van de chef zelf, hij probeert telkens een praatje te maken met de gasten aan tafel, die dit weten te appreciëren.

meer over de chef

Gastvrouw Cindy Mertens

Cindy Mertens en haar zaalequipe wil een aangenaam gevoel bij u achterlaten. Iedereen houdt van lekkere wijnen, soms rariteiten en wil ze ontdekken in een rijk wijnarrangement.

meer over de gastvrouw