About
Info
Haute Cookure, al negen jaar een 15 op 20 in Gault & Millau waard en zo gastronomisch het hoogst gequoteerd restaurant in Malle.
Heropent op 12 mei 2023 met een nieuw concept én nieuwe naam " Table Vaccin. "
Als gevestigde waarde vraagt het lef, maar chef Ivan Daelemans (52) en gastvrouw-sommelier Cindy Mertens (49) zijn toe aan een nieuwe vibe. Met nog altijd à la carte-gerechten, maar ook veel meer foodsharing en keuzes, zodat je ook korter kan tafelen en er meer beleving is.
Geschiedenis
Ons culinair huis bestaat reeds vanaf het jaar 2003, dit onder de naam Haute Cookure, we verhuisden van een oud naaiatelier naar een dokterswoning, hier in huis was de huisarts van het dorp actief.
Nu een culinaire hotspot "Table Vaccin" met spetterende gerechten van chef Ivan Daelemans zijn hand.
De wijnen gloeien uit de flessen, hiervoor zorgt gastvrouw-sommelier Cindy Mertens.
Ons team
Chef Ivan Daelemans
Gastvrouw, Sommelière Cindy Mertens
Grafisch ontwerper, weekend-barman Scott
Vliegende Maitre Bart
Vliegende Zaalmedewerkers Daniël, Dieter, Stig, Scott, Jarno, Aurelie, Filip
Vliegende Keukenbende Tom, Senne, Kian, Alicia, Loriane
Vliegende Water-zeepbende Patrick, Grace, Marie, Rikkert, Wannes, Seppe
Administratief medewerkster Evelyn