Lunch
Lunch-Formules
Lunch-Menu
Woensdag 23, donderdag 24, vrijdag 25 april
Asperges, gepocheerd ei, zalm en mousseline
---
Traaggegaard lams, lentegroentjes en jus salie
45,00
Op woensdag, donderdag en vrijdag
's middags
----------------------------------
ALL-IN Lunch
Woensdag 23, donderdag 24, vrijdag 25 april
Asperges, gepocheerd ei, zalm en mousseline
---
Traaggegaard lams, lentegroentjes en jus salie
---
Dame Blanche (aan tafel geserveerd!)
--
Koffie
65,00
Op woensdag, donderdag en vrijdag
's middags
Chef’s Deal
3 gangen keuze menu
ACTIEPRIJS ! Tot einde april 64,00 euro ( actie niet geldig op zaterdag!)
Vitello Tonnato van Ternera-kalf met asperge, amandel, zoete ui en Parmezaan
of
Ravioli’s gevuld met ricotta, basilicum en tomaat en Parmezaan
——
Schelvis, lentegroentjes, gemarineerde venkel, spinazieblad, mousseline van gerookte boter en citrus
of
Rund-entrecôte met gegrilde asperges, vleesjus met citroentijm
——
Tarte Tatin, vers vanilleroomijs, karamel, zeezout en gecarameliseerde amandel